• Goedkoper energie inkopen
  • Een collectief energiecontract op maat
  • Een persoonlijk aanspreekpunt binnen een team van specialisten
  • Gemakkelijk overstappen naar PZEM

Samen energie inkopen?

Energie inkopen is teamwork. Want waarom alles zelf doen als je samen sterker staat? Alleen al het schaalvoordeel van collectief inkopen van energie leidt voor u tot een lagere prijs.

 

Collectieve webportal
Speciaal voor leden van een collectief richten we een eigen webportal in. Via deze portal krijgt u van PZEM direct een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte te zien maar ziet u ook gelijk hoeveel u bespaart op uw energiekosten. Op basis hiervan kunt u besluiten u of wilt deelnemen.

 

Vanwege het sluiten van de markt, zal het salesportaal vanaf donderdag 14 december 2023 gesloten zijn.  Dit betekent dat de laatste gelegenheid om een contract voor uw klant bij PZEM af te sluiten, op woensdag 13 december 2023 is, tussen 13:05 uur en 15:00 uur. Zodra het portaal weer opengaat, informeren wij u hierover. Naar verwachting zal dit omstreeks de 2de week van januari 2024 zijn.


Let op: Het is weer mogelijk gascontracten af te sluiten, hier zijn wel restricties aan verbonden. U kunt alleen gas bij PZEM onderbrengen wanneer er voor dezelfde leveringsperiode, ook een overeenkomst voor elektriciteit afgesloten is. Omdat het portaal dit niet afdwingt, ligt de verantwoordelijkheid voor deze controle bij de gebruiker van het portaal. Onjuist gebruik hiervan zal leiden tot consequenties.